Celjski nogometaši s tremi novinci v nadaljevanje sezone


NK Celje se je pred nadaljevanjem sezone okrepil s tremi novinci v moštvu. Dva napadalca, 19-letni Dario Vizinger in 18-letni Luka Kerin, ter 17-letni branilec Dušan Stojinovič.

Trenerju Dušanu Kosiču bo na voljo tudi Tilen Pečnik, ki je kot posojen nogometaš Celja igral za Fužinar.

Prvemu moštvu Nogometnega kluba Celje so se danes pridružili trije novinci. 19-letni Dario Vizinger, 18-letni Luka Kerin in 17-letni Dušan Stojinovič.

Napadalec Dario Vizinger je kot posojen igralec HNK Rijeka igral za velenjski Rudar, zdaj pa se je preselil v mesto ob Savinji. Tudi Luka Kerin je napadalec. Pred prihodom v Celje je kot posojen nogometaš italijanskega Interja igral za Krško, kjer je sicer začel nogometno pot. Branilec Dušan Stojinovič se na stadion Z’dežele seli iz ljubljanskega Brava.

Vsi trije so pogodbo s celjskim prvoligašem sklenili do 31. maja 2020. Pred prihodom omenjene trojice so se članskemu moštvu NK Celje že pridružili Rok ŠtrausMitja Lotrič in Žan Benedičič.

Trenerju Dušanu Kosiču bo v prihodnje na voljo tudi Tilen Pečnik, ki je kot posojen nogometaš Celja igral za Fužinar. Članskemu moštvu se bodo predvidoma pridružili tudi trije člani mladinske ekipe.