Celjski rokometaši se vračajo k rumeno modri barvi


Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je s petkovo novinarsko konferenco predstavil ekipo, ki bo v sezoni 2011/2012 predstavljala barve kluba. Te bodo po mnogih letih ponovno rumeno modre, torej barve mesta Celje.

Že tekom minule sezone so se prvi ekipi pridružili igralci iz mladih vrst domače šole in klub je takrat napovedal novo usmeritev. Z obstankom vseh teh mladih igralcev v ekipi se usmeritev sedaj potrjuje, vseeno pa je ekipi dodanih nekaj novih igralcev. Kot zadnji se je v Celje vrnil legendarni Dejan Perič, ki so mu soigralci in trener takoj zaupali kapetanki trak.

Ekipa Celja si v letošnji sezoni želi večjega obiska njihovih tekem, pri čemer pa se zavedajo, da lahko za večji obisk največ naredijo prav sami. Za vzpodbujanje obiskanosti tekem je klub že preteklo sezono pripravil veliko spremljevalnega programa, letos pa bodo s tem tudi nadaljevali.

Ekipo že v ponedeljek čaka odhod v Nemčijo, kjer bodo odigrali dva turnirja. Najprej bodo nastopili v prvem delu turnirja Sparkassen Cup, kjer bodo nasprotniki nova nemška prvoligaša Bergischer HC in TV Hüttenberg ter beloruska reprezentanca.

Več o Rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško in prioritetah za prihajajočo sezono si lahko preberete na njihovi spletni strani.

(Foto: Slavko Kolar – RK Celje Pivovarna Laško)