Celjski rokometaši v vlogi vitezev


Fotografiranje rokometašev na celjskem gradu.

Celjski rokometni klub se želi letošnjo sezono še tesneje povezati z okoljem, v katerem deluje, zato tudi pripravljajo kar nekaj akcij, kjer se bodo trudili pomagati pomoči potrebnim ter spodbujali k obujanju tradicije na Celjskem.

Prvi uraden dres, ki so ga predstavili na novinarski konferenci, so podpisali vsi igralci Celja Pivovarne Laško in bo do konca meseca avgusta na spletni licitaciji iskal najvišjega ponudnika. Celoten izkupiček od prodaje bo namenjen v dobrodelne namene. Klub je že v pretekli sezoni aktivno podpiral tudi humanitarno organizacijo, fundacijo Utrip humanosti, s čimer bo nadaljeval tudi v letos. 

Za obujanje tradicijeso poskrbeli s fotografiranjem na celjskem gradu, ki skupaj s celjskimi grofi predstavlja pomemben simbol Celja kakor tudi celotne Slovenije. Rokometaši so tako preoblečeni v viteze posneli umetniške fotografije, ki ob enem združujejo kulturno dediščino in simbolizirajo njihovo moč in prizadevnost. Fotogarfije si lahko ogledate na spletni RK Pivovarne Laško.

Da celjski rokometaši mislijo resno z večjo sinergijo z mestom, so minuli ponedeljek odprli za javnost tudi vrata treninga. Fotografije s treninga si lahko prav tako ogledate v fotogaleriji na spletni RK Pivovarne Laško.

Odprt trening za javnost rokometašev Pivovarne Laško.

Tekst: Špela Ožir, Foto: Slavko Kolar, RK Pivovarna Laško