Celjski rokometaši z novim predsednikom


Z današnjim dnem predsednik Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško ni več Bojan Cizej, temveč Jernej Smisl.

Smisl prihaja iz vrst generalnega sponzorja, Pivovarne Laško Union. Od septembra leta 2012 je bil član klubskega upravnega odbora, od leta 2014 pa je bil namestnik predsednika, kjer je sodeloval pri vseh odločitvah kluba.

Dosedanji predsednik bo še naprej član upravnega odbora, ki so ga s 15 razširili na 17 članov. V njem so:

Bojan Cizej, Marko Jugović, Mitja Gobec, Sebastijan Gergeta, Gregor Planteu, Rok Plankelj, Jurij Krajnc in Gašper Puhan (vsi na predlog Pivovarna Laško Union), Izidor Krivec (Celjske mesnine), Franci Pliberšek (Mik Celje), Marijan Ojsteršek (AureaArt), Gorazd Lukman (GM Invest), Miran Krštinc (Zavarovalnica Triglav), Barbara Gorski (Mestna občina Celje), Aljoša Džumhur (Avtocenter A2S) in Marko Cvetko (Cinkarna Celje).

Zbor članov je v vrste častnih članov, ki ga sestavlja 11 posameznikov, sprejel še enega novega, in sicer dolgoletnega klubskega zdravnika, dr. Rudija Čajavca, ki se je v oktobru 2017, po odhodu v pokoj, umaknil od aktivnega delovanja v klubskih selekcijah.

Dodajmo, da so na klubski spletni strani zapisali, da so obravnavali poročila vseh klubskih organov, vendar ostalih informacij, kot je denimo finančno poslovanje, niso navedli …