Dobrodelni ZUMBA & Indoor Cycling maraton v Celjskem Domu (foto)


Minulo soboto se je v Celjskem domu migalo: potekal je namreč dolgo pričakovani dogodek Zumbe in Indoor Cyclinga.

Nastja in Nataša Štern, obe mojstrici na svojem področju, sta združili moči in skupaj z zavodom SOCIO ustvarili izjemno športno-rekreativno in zabavno vzdušje.

Na odru Celjskega doma se je zvrstilo veliko različnih inštruktorjev, ki jim je uspelo v knežje mesto prispeti zasneženim cestam navkljub.

Tudi obisk je bil dober. Odlična pa je bila energija in sam “show”, ki so ga sodelujoči pripravili za svoje občinstvo, ki je v soju lučk in glasne glasbe vztrajalo do konca.

Doživeli smo veliko lepega in novega, šolo Sambe, nove korake, spremljali “flash mobe” ki ga je pripravil Plesni Val Celje. Bilo pa je tudi presenečenje za vse dame in sicer dva zapeljiva fanta iz skupine Total Knockout.

Zbrana sredstva (800 eur) bo zavod Socio namenil za potrebe svojih varovancev.

Seveda pa dogodka ne bi bilo brez sodelujočih organizatorjev  in sicer: Indoor Cycling team: Nataša Štern, Maja Kvas Gorjanc, Miro Arsenič, Zlatko M.Tyson, Carlos.

Zumba: Nastja Štern, Tomi, Sandra Popovič, Jasna Jošič, Tjaša Krajnc, Kebire Nafaa, Mateja Jančič, Katja Bezgovšek in gost iz Nizozemske (po rodu iz Karibov) Sheldon Cristiaan.

Sodelujoča tudi Deeno in Izy Total Knockout.

Za glasbo je poskrbel:  DJ ILLUSION

Dogodek je povezovala Nina Pader (radio Celje)

Še enkrat se je izkazalo, da lahko migamo za dober namen, tako naredimo nekaj zase in za druge.

Nastja Štern pa je za naš spletni časopis povedala:

“Naj ljudje še naprej držijo to energijo in vzdušje, ki so jo delili z nami, kljub razmeram in tegobam v državi, ker brez pozitivne energije ne gre! In da so taksni dogodki namenjeni ne samo dobrodelnosti, ampak tudi temu, da se ljudje pridejo sprostiti in za 2,3 ure pozabijo na težave in enostavno uživajo v glasbi in plesu.”

Spodaj si oglejte še bogato foto galerijo.

[simpleviewer width=100% height=700 id=292]

t/f:Katja Malbašić