Dobrodošli na Golteh, eni najlepših planin v Sloveniji


Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornji Savinjski dolini, ki ga obdajajo beli vrhovi in zeleni gozdovi.

celje-oglas

Smučišče se nahaja na nadmorski višini med 1.250 m in 1.573 m in se razteza na okoli 50 hektarjih razgibane narave. Dobrih 12 km smučarskih prog je prilagojenih vsem vrstam smučarjev, od katerih je 4.4 km modrih prog, 7.4 km rdečih in slab kilometer prog črne barve za najzahtevnejše smučarje.

path-along-golteNa smučišču je na voljo 7 naprav – poleg nihalke še 3 sedežnice, 2 vlečnici ter otroški poligon s tekočim trakom, kjer otroci pričenjajo svoje prve zavoje. 

Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec, ki je tudi najdaljša nihalka v Sloveniji, ali po asfaltirani panoramski gorski cesti. Dostop z nihalko je vsekakor enostavnejši in hitrejši in je že vključen v ceno smučarske vozovnice. 

V času zimske sezone tam potekajo različni zabavni dogodki na smučišču in v kočah ob smučišču, kjer se lahko v najljubši družbi veselite v ritmih dobre jedače, pijače in glasbe.

edf

Za regeneracijo po smučanju pa izberite razvajanje v Wellnessu centru nad oblaki, kjer se lahko sprostite v turški, finski, infrardeči in bio savni. Poleg dveh prostorov za počitek, vam je na voljo še masažni bazen in doživljajski tuši. Številni tretmaji, masaže in nege telesa poskrbijo, da sprostite telo, um in duha.

Oddih si lahko letos privoščite tudi v novih apartmajih, ki se nahajajo v neposredni bližini hotela.

Doživite živahno smučarsko in deskarsko središče v Sloveniji! Za več informacij obiščite spletno stran smučišča Golte ali jih spremljajte na facebooku.

golte-4

 

S CELJE.INFO  NA SMUČANJE NA GOLTE 39 % CENEJE

Našim zvestim obiskovalcem pa skupaj s smučarskim centrom Golte na na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 20 39 % cenejših dnevnih smučarskih vozovnic.

Pol cenejše vozovnice lahko naročite tukaj:

golte-klik