Freestyle klub Celje na zadnji tekmi za Pokal Slovenije v skokih na veliki prožni ponjavi


V soboto je na Primorskem potekalo Odprto prvenstvo Renč, ki je hkrati gostilo tudi zadnjo, tretjo tekmo za Pokal Slovenije v skokih na veliki prožni ponjavi. Med konkurenco so se odlično odrezali tudi člani Freestyle kluba Celje, ki so s svojimi nastopi pustili trden pečat na tekmovanju.

V mladinski konkurenci je mladi skakalec Urh Skamen osvojil odlično 2. mesto, s čimer si je pridobil naziv pokalnega podprvaka. Njegov nastop je bil plod trdega dela in predanosti skakanju, kar ga uvršča med najbolj obetavne skakalce v Sloveniji.

Med cicibani je blestel Niko Mahmutović, ki se lahko pohvali z dvema zmagama iz prejšnjih tekmovanj. Z odličnim skakanjem v Renčah je osvojil 3. mesto in si prislužil naziv najboljšega med cicibani na zadnji tekmi Pokala Slovenije.

V mlajši kategoriji dečkov je bil izjemno uspešen Matevž Novak, ki je zasedel 3. mesto. Prav tako se je dobro odrezal Janez Radej in v konkurenci starejših dečkov osvojil 6. mesto. Med mladinci je Jakob Leskovšek dosegel 10. mesto, starejši deklici, Neža Kunej in Vita Fir, pa sta pokal zaključili na 4. ter 8. mestu.