Iztok Kapušin ni več trener NK Celje


logonkceljeIz NK Celje so sporočili, da so se po seriji treh porazov, ki so moštvo znova nekoliko oddaljili od mest, ki zagotavljajo miren obstanek, v klubu odločili, da prekinejo sodelovanje z dosedanjim članskim trenerjem Iztokom Kapušinom.

O prekinitvi sodelovanja so na njihovi spletni strani zapisali, da je Kapušin moštvo prevzel v izredno težavni situaciji v začetku septembra, s solidnim nizom rezultatov ob koncu jesenskega dela, ko so Grofje nanizali šest tekem brez poraza, a so nato na zimski premor odšli kot šestouvrščeni.

V uvodnih spomladanskih krogih je z moštvom najprej vknjižil pet točk na težkih tekmah proti Mariboru, Zavrču in Olimpiji, sledili pa so trije nepričakovani porazi, tudi proti dvema neposrednima tekmecema za obstanek v prvoligaški konkurenci.

Vsled tega se je vodstvo kluba odločilo, da moštvo potrebuje novo energijo in dodaten zagon. Pogovori za imenovanje novega stratega članskega moštva so že stekli, obljubljajo pa, da bodo v kratkem javnosti predstavili trenerja, ki se bo v zadnjih osem prvenstvenih krogov podal z nalogo ohraniti prvoligaški status.

tek-knezov-polsi