Končan je spomladanski del futsal lige v Laškem


V Laškem, kjer se sedaj že tradicionalno odvija tako letna kot tudi zimska futsal liga, se je konec junija zaključil spomladanski del letne lige. Gre za eno izmed najmočnejših lig v celjski regiji, znova pa se bo nadaljevala konec avgusta.

Futsal se v Laškem igra v dveh ligah. V prvi ligi vodi ekipa ŠK Breze, drugo mesto pa zaseda ekipa Slavčki Kovinarstvo Plank, ki ima od vodilne ekipe tekmo manj in se v primeru zmage lahko na vrhu točkovno izenači. Tretje mesto si delita ekipi Medusa Team in Nostalgija. Najboljši strelci so: Matic Lokovšek (11 zadetkov, Slavčki), Mak Karabegović (10 zadetkov, Cinkarna), Anže Poboljšaj (8 zadetkov, Lipov List), Žan Čater (7 zadetkov, Blagovna) in Marko Padarič (7 zadetkov, Breze).

V drugi ligi vodi ekipa Transport Rogel, drugo in tretje mesto pa zasedata ekipi Hajek Team ter ŠD Ranivok 2007. Najboljši strelci so: Luka Stopinšek (11 zadetkov, Jurklošter), Lian Doler (10 zadetkov, Amaterji), Luka Majer (10 zadetkov, Transport Rogel), Miha Blatnik (9 zadetkov, Mladi Gamsi) in Tim Beltram (9 zadetkov, Mladi Gamsi.

Liga se bo po premoru nadaljevala 25. avgusta, do takrat pa poteka tudi prestopni rok.

  • 1. liga

ŠK Breze 28 točk
Slavčki Kovinarstvo Plank 25 točk
Medusa Team 18 točk
Nostalgija 18 točk
NK Laško 13 točk
Cinkarna Celje 9 točk
Lipov List 7 točk
ŠKŠ Tojnko Gradnje 6 točk
ŠMD Blagovna 3 točke

  • 2. liga 

Transport Rogel 23 točk
ŠD Ranivok 2007 18 točk
Hajek Team 18 točk
TLS Laško 15 točk
ŠD Vrh nad Laškim 14 točk
ŠD Jurklošter 14 točk
Mladi Gamsi 11 točk
Za topel dom Amaterji 4 točke
Laško Pivo 3 točke