Le 9 pivovarjev na začetku priprav; 120-kilogramski orjak podpisal za 4 sezone


Beciri KristianRokometni klub Celje Pivovarna Laško je z današnjim dnem zaključil počitniški premor in začel s pripravami na novo atraktivno sezono, ekipi pa se je kot najnovejši član pridružil Kristian Bećiri, ki je podpisal pogodbo za štiri sezone.

22-letni rokometaš v višino meri 202 cm, tehtnica pa mu nameri kar 120 kilogramov! Hrvaški krožni napadalec je nadomestilo za Blaža Blagotinška, pred prihodom v Celje pa je igral v Mariboru.

Trener Branko Tamše je danes na zboru lahko pozdravil zgolj devet igralcev članske ekipe, saj so ostali na pripravah članske, oziroma mladinske reprezentance Slovenije.

Celjani bodo v pripravljalnem obdobju na sezono, ki z nastopanjem v ligi prvakov, SEHA ligi, domačem prvenstvu in pokalu Slovenije prinaša velike izzive, večino časa preživeli v Zlatorogu. Vse dokler se ekipi ne pridružijo manjkajoči igralci, bodo s člansko ekipo trenirali tudi nekateri igralci iz mladinskih in kadetskih vrst Celja Pivovarne Laško, v zadnjem delu meseca avgusta, ko bo vsa ekipa že zbrana, pa Celjane čakajo še nekajdnevne priprave v Laškem.

S prvim dvobojem se za pivovarje sezona sicer začenja že 27. avgusta, ko se bodo v superpokalnem obračunu v Portorožu pomerili s Koprom, že 3. septembra pa se v Zlatorogu obeta uvodna tekma lige SEHA, in sicer z madžarskim Veszpremom.

polovicka_celje_klik