Na rekreacijo v Profitness Celje – po polovični ceni


Jesen iz sončne, pisane počasi prehaja v svojo manj prijazno deževno-sivo fazo, kar športnike-rekreativce vseh vrsti iz narave požene v telovadnice in fittness centre.

V Celju že 23 let deluje eden najsodobnejših fitness centrov daleč naokrog – športno rekreacijski center Profitness, ki ga najdete na relaciji Plava laguna – Medlog na Nazorjevi ulici 6.

Na enem mestu vam je na razpolago 80 sodobnih naprav. Edini se ukvarjajo z zdravstveno programirano rekreacijo in pišejo strokovne programe za športnike.

70 m2 površine prostora za fitnes je opremljeno z 20 izotoničnimi napravami znamke Technogym. Višina prostora je 4m, kar zagotavlja kvaliteto zraka v prostoru. Prostor je prezračevan in klimatiziran.

Pod strokovnim vodstvom profesorja športne vzgoje z licenco inštruktorja, delajo testiranja in pišejo individualne programe. Testiranja in izdelava programa ponujajo brezplačno.

Kardio soba je na 70m2 prostora je opremljena z 20 računalniško vodenimi kardio napravami znamke Technogym.

Prostor je ustrezno prezračevan in klimatiziran. S pomočjo testa ugotovijo vaše aerobne sposobnosti. Na osnovi rezultata vam določijo optimalni srčni utrip bodisi za hujšanje ali razvoj kondicije.

110 kv. metrov prostora Gym body building je opremljeno s 30 napravami in  kompletom 60 ročk od 4 do 32 kg znamke Technogym. Prostor je ustrezno prezračevan in klimatiziran.

Lepe in sodobno opremljene garderobe vam nudijo varen kotiček, kjer se boste v miru pripravili na trening in uredili po treningu.

Več o Profitnessu, njihovi ponudbi in cenah  izvete na spletni strani www.profitness.si.

NA FITNESS POL CENEJE

Vaš spletni časopis Celje.info pa vam omogoča izredno promocijsko ponudbo, s katero boste v Profitnessu kar mesec dni vadili kar 50% ceneje. Ponujamo namreč 10 mesečnih popoldanskih (od 12-18h) fitness kart po polovični ceni, obenem pa naročnikom podarimo še letno vpisnino za vadbo v Pro-fitnessu v višini 10€.

Po redni ceni boste za mesečno popoldansko fitness karto plačali 40 €, za letno vpisnino pa 10€. Na Polovička.si boste za oboje skupaj plačali le 20€

Pol cenejše vstopnice za mesečno popoldansko vadbo v Profitness Celje si zagotovite tako, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup vstopnice za mesečno popoldansko fitness vadbo . (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 10!

Obiščite torej Polovička.si (klik!) in si zagotovite enomesečno vadbo v najsodobnejšem športno-rekreacijskem centru Pro fitness Celje po polovični ceni!