Najboljši strelec rokometnega EP, kljub pogodbi, ne trenira s pivovarji


Po zadnjem rokometnem veleuspehu, ko je mlada slovenska reprezentanca slavila na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga je gostilo Celje, je bilo jasno, da ima celjski klub v svojih vrstah še enega izjemno perspektivnega igralca. 

Gregor Ocvirk je bil namreč eden najboljših igralcev te generacije in tudi najboljši strelec turnirja. Zadnjo klubsko sezono je kot posojen igralec preživel v Mariboru. S klubom z Opekarniške ima sicer še triletno pogodbo.

Danes je v EkipiSN izšel pogovor (klik!) z mladim rokometašem, ki se ekipnih priprav celjskega kolektiva ne udeležuje in dvignil precej prahu.

Iz RK Celje Pivovarna Laško so na to temo zapisali naslednje:

Kot vedno doslej, smo težave reševali znotraj kluba Celje Pivovarna Laško in tudi v primeru Grege Ocvirka ne bo nič drugače. Z njim smo takoj po končanem evropskem prvenstvu U20 sedeli, mu ponudili močno izboljšano pogodbo v primerjavi z aktualnim dogovorom, zanj je bil natisnjen komplet športne opreme, rezervirana letalska karta za nastop na turnirju v Strugi. Klub je nanj računal in tako bo tudi v prihodnje. Od 30. julija ga pričakujemo na treningih, do njega izpolnjujemo vse pogodbene obveznosti. Če se po zadnjih dogodkih ne vidi v naši zgodbi, smo njemu in zastopnikom povedali, da mu ne mislimo delati težav.

*na sliki komplet Ocvirkove opreme, ki je ni prevzel