NK Celje: Branko Goropevšek novi predsednik, Cinkarna Celje novi generalni sponzor


Na včerajšnji izredni skupščini NK Celje je bil izvoljen novi predsednik kluba. Marjana Vengusta je zamenjal Branko Goropevšek. Celjski nogometni prvoligaš ima tudi novega generalnega sponzorja. Po današnjem podpisu pogodbe bo novi generalni sponzor Cinkarna Celje.

45-letnemu Branku Goropevšku, ki je tudi direktor Osrednje knjižnice Celje, bodo v upravnem odboru družbo delali Marko Cvikl, Aljoša Džumhur, Jurij Vengust, Peter Drobež in Jasmina Vengust Otorepec.

V spodnjem posnetku si oglejte, kaj je za klubsko spletno stran povedal novi predsednik kluba.
http://youtu.be/u_pN6fBbuxw

Po 20 letih se s predsedniškega mesta poslavlja direktor CM Celje Marjan Vengust. V času njegovega predsedovanja je klub doživel številne uspehe na in izven igrišča. Izboljšala se je nogometna infrastruktura v mestu, NK Celje pa je ob Mariboru in Gorici ostal edini klub, ki je v vseh sezonah v samostojni Sloveniji nastopal v 1. slovenski nogometni ligi. Odslej bo Vengust častni član kluba. Kako je strnil svoje delovanje v celjskem klubu, si oglejte v spodnjem posnetku.
http://youtu.be/SgsCA9COyvA

Člane NK Celje že jutri čaka povratno srečanje četrtfinala Pokala Hervis. Na Areni Petrol bodo lovili 2 golo zaostanka s prve tekme proti NK Bravo 1 Interblock.

Poročanje nk-celje.si: Novi predsednik kluba je Branko Goropevšek

FOTO: Branko Goropevšek bo na mestu predsednika NK Celje zamenjal Marjana Vengusta (vir: Youtube)

M.K.