NK Celje brez možnosti proti moldavskem podprvaku (fotogalerija)


Nogometaši NK Celje so včeraj odigrali povratno srečanje 1. kroga kvalifikacij za Ligo Evropa in, podobno kot na gostovanju v glavnem mestu Moldavije,  tudi doma z Dacio izgubili z rezultatom 0:1.

Podobno kot na prvem srečanju, katerega video inserte si lahko ogledate v našem prispevku (povezava pod novico), so tudi tokrat nogometaši moldavskega podprvaka igrali boljši in kvalitetnejši nogomet. Prevladovali so predvsem v prvem polčasu, ko si celjski napadalci niso ustvarili resne priložnosti za zadetek. Gostje so zadeli po enajstmetrovki, potem ko je v kazenskem prostoru žoga v roko zadela Matica Žitka. V drugem polčasu so Celjani zaigrali bolje, vendar to ni zadostovalo za kaj več kot tesen poraz.

S tem so Celjani zaključili svojo letošnjo evropsko avanturo, zbrane gledalce (bilo jih je okoli 2000) in tudi druge pa vabijo, da nanje ne pozabijo in jih pridejo bodriti tudi v domačih tekmovanjih.

Na srečanju smo posneli tudi bogato fotogalerijo, ki si jo lahko ogledate spodaj. Fotografiral je Damir Mrkonjić.

NK Celje – FC Dacia 0:1 (0:1)
Strelec: 0:1 – Mihaijlov (32 – 22m).

NK CELJE: Kotnik, Krajcer, Centrih (od 60. Gaber), Žitko, Vrhovec , Romih (od 46. Verbič ), Močič, Kolsi, Gobec, Bajde (od 70. Močivnik), Bezjak.

FC DACIA: Gaiduchevici , Popovici, Mamah, dos Santos, Dimovski, Guira (od 66. Grosu), Josan (od 80. Stjepanović), Mihaijlov, Cojocari, Krkotić, Sow ( od 59. Sali).

Fotogalerija s srečanja:

[simpleviewer width=100% height=700 id=224]

t: R. Č., foto: Damir Mrkonjić