NK Celje predstavil Marijana Pušnika in 3 novince (foto)


Zdaj tudi uradno: na klop celjskega nogometnega prvoligaša se vrača koroški trener Marijan Pušnik, Damjan Romih pa bo prevzel vlogo njegovega pomočnika. S Pušnikom v Celje prihajajo tudi trije novinci – mladeniča iz Interblocka Gregor Bajde in Blaž Vrhovec ter izkušeni, 27 letni Finec Marko Toumas Kolsi.

Celjsko člansko ekipo je Pušnik prvič vodil na včerajšnjem treningu, ki se ga je udeležilo 25 igralcev, med njimi tudi nekaj iz mladinskega moštva. Do začetka državnega prvenstva načrtujejo 7 prijateljskih tekem, začenjši z nedeljsko v Slovenski Bistrici, v sredo, 20.6. pa bodo v Celju odigrali z Dravinjo.

V krajšem intervjuju za uradno spletno stran celjskega prvoligaša je Marijan Pušnik napovedal trdo delo in veliko prelitega znoja, vse s ciljem po gledljivi igri, ki bi na Areno Petrol privabila 2000, 3000 ali 4000 gledalcev. A nič ni mogoče čez noč, je opozoril Pušnik. Dodal je še, da določene spremembe v ekipi bodo, čeprav večjih nakupov ne bo – ozirali se bodo po mladih perspektivnih nogometaših in kadru iz lastne mladinske šole.

Foto: Damir Mrkonjić