Nočni tek Celje 2013 – pol cenejše startnine


Potem, ko je grozečemu nevihtnemu vremenu navkljub organizatorjem v soboto uspešno uspelo izvesti Nočni tek Laško in kolesarski vzpon na Svetino, pa v soboto, 25. maja ta atraktivni športno-rekreativni dogodek prihaja v knežje mesto Celje.

Razgibana trasa, od starta na parkirišču za Zavarovalnico Triglav (21:00 h), vodi udeležence mimo kina Metropol in glasbene šole v mestni park. Od tam se mimo Osrednje knjižnice Celje in starega mestnega jedra vrne v center na centralno prizorišče, ki je za Zavarovalnico Triglav. Krog je dolg 5 km. Udeleženci na 10 km pretečejo 2 kroga.

Startnina je v predprijavah je 15 EUR, na dan tekmovanja je 20 EUR. Več o tem na www.tricelje.com.

Na Celje.info pa tudi za Nočni tek Celje ponujamo 16 startnin po polovični ceni, torej po 10 € na startnino. Zagotovite si jo tako,  da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite,  koliko startnin želite naročiti.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup startnin po polovični ceni. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše startnine se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le še 5 (ostale so že prodane)

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite sodelovanje na Nočnem teku Celje po polovični ceni (klik)!