Nočni tek Laško in kolesarski vzpon na Svetino 2013


V soboto, 4. maja je v Laškem potekala atraktivna športno-rekreativna prireditev za ljubitelje teka in kolesarstva, ki je bila uspešno pripeljana pod streho kljub neurju s točo, ki je veliko škode povzročil v bližnji Spodnji Savinjski dolini.

kjer je bila cesta zaradi toče primerna že skoraj za pluženje, je bilo vreme v Laškem udeležencem Kolesarskega vzpona na Svetino pisano na kožo. Malce manj sreče so imeli tekaški privrženci na Nočnem teku Laško, ki pa niso potrebovali naglavnih lučk, saj je s strelami obsijano nebo poskrbelo za naravno osvetlitev zatemnjenih delov trase.

Glede na odziv sodelujočih ima prireditev svetlo prihodnost, na podlagi prošenj udeležencev pa bodo organizatorji naslednje leto poskrbeli tudi za kombinacijo obeh prireditev in jih združili v duatlon kjer se bosta štela skupna časa obeh tekmovalnih prireditev, Nočnega teka in Kolesarskega vzpona.

Rezultate po kategorijah si lahko ogledate na spletni strani www.tricelje.com.

Nekaj fotografij objavljamo spodaj, celotne galerije pa najdete na povezavah:
FOTO Nočni tek laško 2013
FOTO Kolesarski vzpon na Svetino 2013

Vse bližje pa je tudi že Nočni tek Celje 2013, katerega start bo v soboto, 25. maja ob 21. uri. V posebni promocijski akciji na Celje.info imamo na voljo še nekaj pol cenejših startnin, vendar pohitite z naročilom, saj jih že zmanjkuje. Naročite jih lahko na Polovička.si (klik!)