Nočni tek Laško in kolesarski vzpon na Svetino – pol cenejše štartnine


Ljubitelji teka pozor! V sklopu serije Nočni tek Slovenija Športno društvo Slovenc iz Celja prireja edinstven tekaški dogodek. Nočni tek Laško je edini slovenski tek, ki pelje tekmovalce na trasi skozi hotel in sicer prelepi kompleks Welness park Laško. Od tu naprej gre trasa preko mostu čez Savinjo in levo po cesti do Jagoč, kjer je prvi obrat. Tek v Laškem bo v soboto, 4. maja 2013 s startom ob 21. uri.

Pot se vrne po drugi strani Savinje nazaj do centra mesta, prečka most in zavije desno pri Pizzeriji Špica. Od tu tekmovalci ob Savinji tečejo do hotela Welness park Laško, kjer je tudi cilj in okrepčevalnica.

Tekmovalci in tekmovalke na 3.3 km odtečejo 1 krog, na daljši 10km trasi pa odtečejo 3 kroge. Trasa je v celoti ravninska a razgibana z cca 48m višinske razlike na krog. Stopnice v centru mesta in podhod pod glavnim mostom, kjer je rahel vzpon, pa ritem teka spet malce spremenijo.

Startnina v predprijavah (do vključno četrtka 2.5. do 12.00 URE je 15 EUR in na dan tekmovanja 20 EUR, startnina na 3.3km je enaka.  Predprijava je potrjena, ko je vplačana tudi startnina. Več o startnini in drugih podrobnostih si preberite na spletni strani www.tricelje.com.

Isti dan, kot Nočni tek Laško bo na prizorišču potekal tudi eden najlepših kolesarskih vzponov na Celjskem – kolesarski vzpon na Svetino. Trasa skupinske vožnje je v dolžini 1.59 km z 71 m višinske razlike, od Thermane do mesta letečega starta, dolžina trase tekmovalnega dela pa je 7.13 km z 409 m višinske razlike.

Več o obeh trasah, startnini in ostalih podrobnostih o kolesarskem vzponu na Svetino si preberite na tej povezavi.

Na Celje.info pa si lahko, če boste dovolj hitri, ekskluzivno zagotovite najcenejšo startnino za Nočni tek Laško, pa tudi za Nočni tek Celje, ki bo na sporedu 25 maja 2013. Ponujamo namreč 16 pol cenejših startnin za Nočni tek Laško in še drugih 16 za Nočni tek Celje.

Na dan prireditve startnina znaša 20 €, na Polovička.si pa boste zanjo odšteli le 10 €!

Vse, kar morate storiti za pol cenejše startnine za Nočni tek Laško in Nočni tek CElje  je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, startnino za kateri tek želite naročiti (naročite lahko tudi startnini za oba teka) ter koliko startnin želite.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup startnin po polovični ceni. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše startnine se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 16 za posamičen tek!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite sodelovanje na Nočnem teku Laško in/ali na Nočnem teku Celje po polovični ceni (klik)!