Celjski nogometaši klonili v Domžalah; srečanje celjskih rokometašev pred pripravami na novo sezono minilo v znamenju smrti nesojene okrepitve


Domžale so z 1:0 ugnale CM Celje in se povzpele na vrh lestvice. Domžalčani so že na samem začetku pokazali boljšo igro, saj so hitro prevzeli pobudo, toda ob obrambno naravnanih Celjanih jim kakšne resnejše akcije dolgo ni uspelo izpeljati.  Še pred koncem polčasa pa so Domžale povedle, v 43. minuti je po Horvatovem prostem strelu z leve strani žogi smer z nogo spremenil Ivan Knezović in ukanil Kotnika.

Domžale : CM Celje 1:0 (1:0)
Športni park, gledalcev 500, sodniki: Skomina, Košanc (oba Koper) in Patarič (Izola).

Strelec: 1:0 Knezović (43.).

Domžale: Vidmar, Elsner, Knezović, Zec, Apatič, Teinović, Grbić, Vuk (od 77. Smukavec, od 87. Gerič), Horvat, Krcić (od 63. Zadnikar), Zatkovič.

CM Celje: Kotnik, Krajcer, Popović (od 65. Firer), Bezjak, Kapić, Močivnik, Radulović, Pavlovič, Gobec, Krljanović (od 46. Šmitran), Medved (od 85. Marijan).

Rumeni kartoni: Horvat; Popović, Močivnik, Radulović.

Srečanje celjskih rokometašov pred pripravami na novo sezono  

Neformalno srečanje pred začetkom priprav rokometašev Celja Pivovarne Laško je zasenčila prometna nesreča njihove nesojene okrepitve za prihajajočo sezono, Srba Marinka Kelečevića, ki se je v noči na nedeljo tragično ponesrečil z motorjem v Beogradu. Nesrečnega reprezentanta BiH bodo pokopali jutri v Beogradu na njegov 26. rojstni dan, celjsko ekipo pa bosta na pogrebu zastopala direktor Roman Pungartnik in trener Vladan Matić, poročajo na spletnem portalu Dela.

Celjane čaka prvi trening danes ob 10. uri v dvorani Zlatorog, ta teden pa sledijo tudi zdravniški pregledi in testiranja. »Pivovarji« bodo pod vodstvom srbskega trenerja Vladana Matića, čigar pomočnik bo Stanko Anderluh, od 9. do 14. avgusta nastopili na dveh turnirjih v Nemčiji, nato bodo na vrsti šaleško-savinjski turnir v Velenju in Celju, turnir v Kaniži v Srbiji, še revijalna dobrodelna tekma v Radečah z Zagrebom in še prijateljska tekma v Zlatorogu z Bjelovarjem pred začetkom novega DP, predvidoma 10. septembra, prav tako poročajo na spletnem portalu Dela.