Nogomet: Celjani tik pred prvenstvom še s četrto okrepitvijo


foto-nogEkipa Nogometnega kluba Celje je končala s kadrovanjem pred novo sezono, ki se bo začela jutri, ko bodo na Areni Petrol ob 20. uri gostili moštvo Zavrča.

Člansko moštvo je sicer v primerjavi z lansko sezono doživelo precej sprememb, saj je Areno Petrol zapustilo kar enajst nogometašev. Kljub temu je vodstvu kluba uspelo zadržati jedro ekipe, ob tem pa moštvo okrepiti še s štirimi nogometaši. Novinci v mestu ob Savinji so tako branilec Marko Jakolić, vezist Valon Ahmedi, napadalec Sunny, kot zadnji pa je moštvo v teh dneh okrepil še obetavni Tilen Klemenčič. 18-letni nekdanji nogometaš kranjskega Triglava, ki je kljub mladosti v najmočnejši slovenski nogometni ligi zbral že 54 nastopov, bo tako v prihodnje zaostril konkurenco na centralnem in bočnem branilskem položaju, prvič pa bo za nastop kandidiral že na petkovi tekmi proti Zavrču.

Trener Simon Rožman je na pragu začetka sezone povedal: “Igralci, ki so se nam priključili, so mladi in željni napredovanja. Vsekakor se zavedajo, da je Celje zanje prava sredina, ki bi lahko bila ob njihovem trdem delu tudi odlična odskočna deska za popolno afirmacijo v nogometnem svetu. Ekipa je sicer bolj kakovostna kot ob koncu minule sezone.”
(foto: NK Celje)

Podrobneje v novici NKC

S CELJE.INFO NA DOMAČE TEKME NK CELJE BREZPLAČNO

Na Celje.info pa v sodelovanju z NK Celje tudi tokrat omogočamo brezplačne oglede domačih tekem celjskega prvoligaša.

Na Polovička.si namreč ponujamo po 8 brezplačnih vstopnic za vsako domačo tekmo. Kliknite za naročilo:

polsi-nogomet-14_15-klik