Nogometaši NK CM Celje izgubili še drugo pripravljalno tekmo

26. 06. 2011 19:08

Celjski prvoligaš se že pospešeno pripravlja na novo tekmovalno sezono. Mlada ekipa pod vodstvom perspektivnega domačega trenerja Damjana Romiha je odigrala že drugo pripravljalno tekmo, v kateri Romih preizkuša širok, a razmeroma mlad igralski kader, ki ga ima na voljo. Prav zaradi tega rezultat v pripravljalnih tekmah ni in ne sme biti v ospredju.

Prvo pripravljalno tekmo proti kranjskemu Triglavu so Celjani izgubili z 5:0 , v včerajšnjem srečanju proti ekipi Sindikata profesionalnih nogometašev Slovenije pa so že odigrali bolje, a kljub temu izgubili z 2:3.

Trener Damjan Romih je po tekmi za spletno stran CM Celje povedal: “Tokrat je bila igra boljša kot na uvodni prijateljski tekmi proti Triglavu, a še vedno ni to to. Obramba je imela zopet preveč napak in to bo potrebno popraviti. Na začetku smo imeli nekaj lepih priložnosti, a je ostalo le pri priložnostih. Tudi to bo potrebno temeljito popraviti.”

Podrobnosti o obeh srečanjih in pripravah celjanov, ki so pred dnevi med svoje vrste sprejeli mladega Tadeja Kotnika s sosednjega Simer Šampiona, si preberite na spletni strani NK CM Celje.

R. Č.
Foto: www.nkcelje.si

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 5,302 seconds.