Nogometaši NK CM Celje izgubili še drugo pripravljalno tekmo


Celjski prvoligaš se že pospešeno pripravlja na novo tekmovalno sezono. Mlada ekipa pod vodstvom perspektivnega domačega trenerja Damjana Romiha je odigrala že drugo pripravljalno tekmo, v kateri Romih preizkuša širok, a razmeroma mlad igralski kader, ki ga ima na voljo. Prav zaradi tega rezultat v pripravljalnih tekmah ni in ne sme biti v ospredju.

Prvo pripravljalno tekmo proti kranjskemu Triglavu so Celjani izgubili z 5:0 , v včerajšnjem srečanju proti ekipi Sindikata profesionalnih nogometašev Slovenije pa so že odigrali bolje, a kljub temu izgubili z 2:3.

Trener Damjan Romih je po tekmi za spletno stran CM Celje povedal: “Tokrat je bila igra boljša kot na uvodni prijateljski tekmi proti Triglavu, a še vedno ni to to. Obramba je imela zopet preveč napak in to bo potrebno popraviti. Na začetku smo imeli nekaj lepih priložnosti, a je ostalo le pri priložnostih. Tudi to bo potrebno temeljito popraviti.”

Podrobnosti o obeh srečanjih in pripravah celjanov, ki so pred dnevi med svoje vrste sprejeli mladega Tadeja Kotnika s sosednjega Simer Šampiona, si preberite na spletni strani NK CM Celje.

R. Č.
Foto: www.nkcelje.si