Nogometaši zaključili priprave


logonkcelje

Še teden dni manjka do začetka pomladanskega dela nogometnega državnega prvenstva. Nogometaši Celje so se na zadnji preizkus odpravili v Novo Gorico, kjer so se pomerili s četrtouvrščeno ekipo po jesenskem delu. Spomnimo, Celjani zasedajo šesto mesto, a s precejšnjim zaostankom za primorsko vrsto.

Celjsko moštvo je srečanje končno začelo v bolj konkurenčni postavi, saj so se po težavah s poškodbami vrnili že skoraj vsi nogometaši. Od prve minute so tako zaigrali Kotnik, Krajcer, Hadžić, Čirjak, Brlečić, Pišek, Vrhovec, Miškić, Pajač, Požeg Vancaš in Podlogar, omenjena enajsterica pa je hitro prevzela pobudo, iz treh izrazitejših priložnosti ni bilo zadetka.

V celjski zasedbi za nastop nista bila pripravljena poškodovana Tilen Klemenčič in Žiga Kous, manjkal pa je tudi Sunny, ki je moral zaradi urejanja španskega potnega lista za tri dni odpotovati v svojo domovino.

V drugem polčasu je trener Iztok Kapušin precej menjal, do zadetka pa so v 59. minuti prišli gostitelji, na drugi strani pa so si precej priložnosti ustvarili tudi rumeno-modri.

V soboto, 27. februarja, bo ob 16.55 prva pomladanska prvenstvena preizkušnja, in sicer v mariborskem Ljudskem vrtu.

polovicka_celje_klik