Novi prostori športnega kluba Hyong – up za bodoče prvake


Športni klub Hyong iz Celja je odprl nove klubske prostore. Športni center, imenovan NRG je namenjen vzgoji mladih prvakov in vadbi rekreativcev. Ob otvoritvi novih prostorov, ki veliko ponujajo, so nas toplo sprejeli in nam predstavili svojo športno dejavnost.

V preteklih letih je treniranje za člane bilo veliko bolj težavno. Vseeno ima klub kar nekaj svetovnih prvakov. Med njimi tudi  zadnji dve svetovni prvakinji v taekwon-doju, to sta Staša Lubej in Petra Žolnir. V državni reprezentanci v taekwon-doju ali kickboxingu so še Uroš in Jure Bernard, Anže Dimec ter mladi up Teja Toplak.

Novi prostori kluba pa napovedujejo nove priložnosti  in odlične pogoje za trening. Vadbene programe bodo tako razširili in predvsem poudarili pomen vadbe borilnih veščin pri otrocih. Cilj kluba je ponuditi in predstaviti čare borilnih veščin najmlajšim ter ob tem pozitivno vplivati na njihov osebnostni razvoj. Poleg tega klub ponuja tudi rekreativno vadbo borilnih veščin, aerobno vadbo z elementi borilnih veščin Kick’n’Punch, treninge s TRX in krožno vadbo.

S trdim delom in vztrajanjem ter mnogimi delovnimi akcijami in pomočjo glavnega sponzorja, Biro opreme Žolnir, si je športni klub Hyong prislužil velik, nov športni center. Od tu pa lahko pričakujemo, bo prišlo še veliko uspešnih športnikov in tudi svetovnih prvakov. Svetlo prihodnost pri njihovem delu z mladimi jim napoveduje tudi selektor reprezentance taekwon-doja, Tomaž Barada.

V galeriji in video posnetku spodaj, si lahko ogledate še utrinke iz otvoritve novih prostorov.

[simpleviewer width=100% height=700 id=202]