Ob odprtju nove čolnarne na Špici državno prvenstvo in koncert Bajage ter Petra Lovšina – podarjamo vstopnice


Potem, ko je pred petimi leti podtaknjeni ogenj zajel objekt stare čolnarne, celjski ljubitelji veslanja dobivajo najsodobnejši kajakaški center v Sloveniji.

Kajak kanu klub Nivo Celje tako ob slavnostnem odprtju objekta na Špici, v soboto, 17. septembra gosti državno prvenstvo v kajaku, na katerem bodo nastopili naši najboljši veslači, vključno z bivšim evropskim in novim svetovnim prvakom Petrom Kavzerjem ter lokalnima šampionoma Juretom Megličem in Simonom Brusom. Športni del tekmovanja se bo začel ob 10.30 uri.

Dogodek bo popestril tudi pester zabavni in glasbeni program.  Po podelitvi medalj najboljšim kajakašem-kanuistom, ki je predviden ob 16:30 uri, bo ob 17, uri sledilo slavnostno odprtje čolnarne, ob 20. uri pa se bo začelo koncertno dogajanje z  Bajago in Petrom Lovšinom.

Športni in kulturni del dogodka bo za obiskovalce brezplačen, za večerno koncertno dogajanje pa bo potrebno odšteti nekaj denarja. Vendar ne štirim srečnežem, ki si boste proste vstopnice za koncert Petra Lovšina in Bajage zaslužili v nagradni igri portala Celje.info.

Vaša naloga je, da pravilno odgovorite na naslednje vprašanje:

Katero mesto je Simon Brus osvojil na SP v Bratislavi?

Odgovore nam najpozneje do petka, 16. septembra do 20. ure zvečer pošljite na spletni naslov [email protected]. Med vsemi, ki boste to storili, bomo izžrebali 4 dobitnike vstopnic in vas o tem obvestili na vaš email naslov.

Foto: www.kkk-nivo.com

*promocijska objava