Pokal narodov v preskakovanju ovir s konji Celje 2014 – vstopnice 50% ceneje


pokal_narodov2V mesecu maju se bo prvič v zgodovini mesta Celje odvilo mednarodno tekmovanje v preskakovanju ovir s konji – Pokal narodov Celje 2014!

V Centru konjeniškega športa Celje se bo med 1. in 4. majem 2014 odvilo prestižno mednarodno tekmovanje v preskakovanju ovir – Pokal narodov Celje 2014!

Tekmovanje za Pokal narodov, ki poteka pod pokroviteljstvom mednarodne konjeniške zveze FEI, je najprestižnejše tekmovanje v preskakovanju ovir za nacionalne ekipe na svetu.

Na tekmovanju se bo pomerilo 18 ekip oziroma državnih reprezentanc v katerih so zbrani najboljši jahači posamičnih držav. Višine ovir segajo vse do 1.60m, ki je izredno zahtevna višina tako za konja kot jahača, da opravita svoje delo brez napak.

Vrhunca tekmovanja bosta v petek, 2. 5. 2014 ob 13. uri in nedeljo, 4. 5. 2014 ob 13. uri, ko se bo odvil šov program, kateremu bo v petek sledilo ekipno tekmovanje za Pokal narodov, v nedeljo pa tekmovanje za Svetovni pokal.

V sklopu Pokala narodov Celje so v Centru konjeniškega športa Celje pripravili tudi spektakularen šov program, ki bo v petek, 2. 5. 2014 in nedeljo, 4. 5. 2014 ob 13. uri. V sklopu šov programa se bodo Sloveniji prvič predstavili Horseman Team; Lada Sipova-Krecova, ki je evropska prvakinja v preskakovanju ovir z zajci in drugi! 

Dodatno bo v sklopu tekmovanja omogočena tudi ježa konj in mini sejmišče, kjer si bodo obiskovalci lahko kupili svojo podkvico sreče, domače izdelke, opremo za živali ter si ogledali predstavitvene stojnice. Vsekakor bo pestro!

Spremljajte našo uradno spletno stran www.csio.si in Facebook stran dogodka https://www.facebook.com/events/231840020343734/?fref=ts , da boste na tekočem z najnovejšimi informaciji.

Vstopnice so v predprodaji po 8 €, na dan dogodka pa 10 €.

S CELJE.INFO NA POKAL NARODOV V PRESKAKOVANJU OVIR S KONJI 50 % CENEJE!

Na naši prenovljeni spletni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa ponujamo najbolj ugoden nakup vstopnic za pokal narodov v CKŠ Celje in sicer po polovični ceni od cene na dan dogodka. Ponujamo 50 vstopnic za petkov in prav toliko za nedeljski dan tekmovanja.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:pokal-narodov-cks-celje-polsi-klik