Popolne zimske radosti na Golteh – vozovnice pol ceneje


Letos imamo v Sloveniji končno pravo zimo. Resnična zimska pravljica je v 90 centimetrsko snežno odejo zavila tudi priljubljeno smučišče Golte, ki ponuja paleto zimskih užitkov tako v vijuganju po zasneženih strminah, kot v sproščanju v wellnessu ali zgolj nastavljanju soncu na hotelski terasi.

Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornji Savinjski dolini. V zadnjih letih je prejelo mnoga priznanja za urejenost prog, smučarji so ga večkrat izbrali za Naj smučišče. 

Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec, ki je tudi najdaljša nihalka v Sloveniji ali po asfaltirani panoramski gorski cesti. Dostop z nihalko je vsekakor enostavnejši in hitrejši in je že vključen v ceno vozovnice.

golte39Proge na smučišču Golte so raznolike, razprostirajo se na 50 hektarjih površin na nadmorski višini od 1.000 do 1600 metrov. Obratujejo vse smučarske naprave in odprtih je večina smučarskih prog. S smučanjem na Golteh imate občutek smučanja na pravem Alpskem smučišču, saj vas neprestano spremlja razgled na Kamniško Savinjske Alpe, Raduho in avtrijske vršace.

(foto Iztok Medja, www.slovenia.info)
(foto Iztok Medja, www.slovenia.info)

 

V zimski sezoni v okviru Smučarske šole Golte – Društvo Beli zajec potekajo pestri programi za otroke in mladostnike, ki se na smuči šele postavljajo ali pa svoje spretnosti preverjajo že v tekmovanjih. Hitri smučarski servis in izposoja potrebne opreme za bele strmine so stalnica v njihovi ponudbi.

golte-sola12

Na smučišču se nahaja bogata gostinska ponudba, kjer se lahko ogrejete, okrepčate in osvežite. Pred objekti se nahaja tudi velika razgledna terasa, kjer se boste naužili sončnih žarkov.

Za regeneracijo po smučanju vas vabijo v čudoviti gorski wellness center s savnami, jakuzzijem in masažami. Ob nakupu dneve vozovnice se boste v wellness centru razvajali ugodneje.

 golte-wellness
Skozi vso sezono lahko obiščete katero izmed zanimivih prireditev, ki se odvijajo na smučišču.

Za več informacij obiščite spletno stran smučišča Golte: www.golte.si

(naslovna fotografija: Aleksander Rebersek)

(foto: Iztok Medja, Slovenia.info)
(foto: Iztok Medja, Slovenia.info)

S CELJE.INFO IN KOZJANSKO.INFO NA SMUČANJE NA GOLTE POL CENEJE

Našim zvestim obiskovalcem pa skupaj s smučarskim centrom Golte na na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 20 pol cenejših dnevnih smučarskih vozovnic.

Pol cenejše vozovnice lahko naročite tukaj

golte-polsi-klik