Postanite član nove družine Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško – pol vam podarimo mi!


rk-cplRokometni klub Celje Pivovarna Laško je za svoje pripadnike letos pripravil novost, imenovano CLUB1946.

V sklopu tega so svojim zvestim navijačem pripravili pakete ugodnosti in hkrati začeli graditi najmočnejšo RK CPL družino.

Na voljo so trije navijaški paketi (START, OSNOVNI in PREMIUM) za odrasle in otroke, ki poleg ogleda tekem v Zlatorogu navijačem ponujajo tudi številne druge ugodnosti.

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se zadnja leta ponovno prebija med najboljše rokometne kljube stare celine, v letošnjo sezono pa celjski rokometaši vstopajo še bolj optimistično.

Razlog za to je odlična ekipa, ki je v pripravljalnem obdobju pokazala, da je letos ponovno napočil čas za naskok med vodilne ekipe evrope in nadaljevanje prevlade na slovenski sceni.

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se ponaša z več kot 70 letno tradicijo. V teh letih so celjski rokometaši nanizali vrsto uspehov: 22 x slovenski državni prvaki, 21 x slovenski pokalni prvaki, 6 x slovenski superpokalni prvaki, 1 x evropski prvaki in 1 x evropski superpokalni prvaki.

Ker pa se v RK Celje Pivovarna Laško zavedajo, da ni odlične ekipe brez odličnih navijačev s pomočjo katerih so dosegljivi tudi najvišji cilji in ker zvesti navijači, ki celjski rokomet delajo močan, uspešen in ponosen že več kot 70 let, za klub pomenijo več kot lovorike, igralci in zmage, so v letošnji sezoni za club1946-1navijače pripravili novost imenovano CLUB1946, preko katerega lahko navijači tudi uradno postanete član družine RK Celje Pivovarna Laško.

Do članstva v družini lahko pridete preko treh različnih paketov od katerih vsak ponuja vrsto navijaških in drugih ugodnosti.

Paket START poleg ostalih ugodnosti omogoča vstopnico za ogled ene tekme, zraven pa dobite tudi majico, OSNOVNI paket vam poleg ostalih ugodnosti omogoča vstopnice za ogled evropskih tekem, zraven pa dobite tudi šal in majico, paket PREMIUM pa vam poleg ostalih ugodnosti omogoča vstopnice za vse tekme, zraven pa dobite tudi šal in majico.

Podrobnosti članstev v CLUB1946 najdete v spodnji tabeli:

club1946-2
Podrobnosti članskih paketov CLUB1946 (klik za več podrobnosti in naročilo!)

Darilo, kopica popustov in še kaj …

Kot lahko vidite. CLUB1946 ne prinaša zgolj ogleda tekem v Zlatorogu, ampak tudi številne druge ugodnosti. Ob vstopu v CLUB1946 boste prejeli praktično darilo kluba, odvisno od ravni članstva, hitro linijo za vstop na tribune najglasnejših in najzvestejših navijačev, popust v spletni trgovini, popust v klubskem FAN SHOPU v času tekem, rojstnodnevni popust, popust pri nakupu okrepčil v dvorani Zlatorog, deležni boste tudi ugodnosti pri partnerjih RK Celje Pivovarna Laško, in še mnogo več.

Celotno ponudbo vstopnic, članstev in artiklov Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško najdete TUKAJ (klik!)

Opomba: ob prevzemu članstva je potreben podpis soglasja glede uporabe osebnih podatkov kupca, brez tega člasntvo v CLUB1946 ni mogoče!

EKSKLUZIVNO DARILO ZA BRALCE CELJE.INFO:  DO PREMIUM ČLANSTVA POL CENEJE

Na Celje.info smo partnerji in navijači RK Celje Pivovarna Laško, zato smo se odločili, da dvanajstim našim bralcem omogočimo PREMIUM članstvo v CLUB1946 za pol cene. Polovico vrednosti vam podarimo mi!  Ponudba je količinsko in časovno omejena, zato pohitite. Cenejša članstva lahko naročite tukaj:

club1946-premium-klik