Predstavljamo Center konjeniškega športa Celje

18. 10. 2012 20:01

Na obrobju knežjega mesta Celje, približno pet minut vožnje iz mestnega središča, se v idiličnem okolju gozne jase nahaja Center konjeniškega športa Celje. Pokrita jahalnica in zunanje jahališče ter spremljevalni objekti omogočajo nemoteno delo in trening ne glede na letni čas.

Center poleg konjeniškega dejavnosti obsega tudi kavarno in restavracijo, kjer redno prirejajo raznolike kulturne dogodke. V Centru je na razpolago 46 svetlih in zračnih bokosv za konje v treh hlevskih enotah. Nudijo tudi začetne, nadaljevalne in individualne tečaje rekreativnega, dresurnega in preskakovalnega programa. Več o centru in aktivnostih se lahko pozanimate tudi na njihovi spletni strani www.konji-celje.si

S svojo dejavnostjo želijo vsem, ki se ukvarjajo s konjeniškim športom zagotoviti kar najboljše pogoje za trening in tekmovanja in ta izbrani šport približati širšemu krogu ljudi.

Center konjeniškega športa Celje je najsodobnejši tovrstni center v Sloveniji in tem delu Evrope saj ponujajo najboljše pogoje za delo in trening s konji, najsodobnejšo infrastrukturo in največjo notranjo areno v Sloveniji. V moderno urejeni restavraciji ob centru pa lahko vsakodnevno naročite malice po ugodni ceni.

Prav zato ne čudi, da so Centru konjeniškega športa Celje zaupali organizacijo Svetovnega pokala v preskakovanju zaprek ”Celje 2012 FEI World Cup”, ki se bo odvil med 23. in 25. novembrom 2012 in se ga bo udeležilo 300 konj ter 200 jahačev s celega sveta. Velik dogodek za celjski in slovenski konjeniški šport bomo na Celje.info podrobneje predstavili v samostojnem prispevku in podelili tudi nekaj pol cenejših vstopnic za tekmovanje.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
196 queries in 1,037 seconds.