Rokomentne reprezentantke U19 igrale mini golf z obiskovalci Citycentra Celje


Slovenske rokometne reprezentantke, ki bodo nastopile na evropskem prvenstvu do 19 let v Celju, so se z obiskovalci pomerile v igri mini golf

V Citycentru Celje je minulo soboto potekala predstavitev slovenskih rokometnih reprezentantk, ki bodo nastopile na evropskem prvenstvu do 19 let med 8. in 18. julijem v Celju. Spored in prizorišča tekem rokometnega EP za dekleta do 19 let najdete tukaj.

Na zabavnem dogodku so se obiskovalci Citycentra lahko z dekleti družili in fotografirali, dekleta pa so predstavila tudi uradno žogo prvenstva. Najbolj zagreti obiskovalci so se z reprezentantkami pomerili v mini golfu ter osvojili lepo praktično nagrado Citycentrovih gostincev, najbolj vešči pa žogo, ki jo je prispevala prodajalna Hervis.

Skupni imenovalec sobotne igre je tako bila žoga. In da gre dekletom poleg rokometa odlično tudi igra s palico, so dokazala pri igri mini golfa, ko so morala v manj kot treh udarcih spraviti žogico v luknjo, kar je uspelo skoraj vsem dekletom. Seveda pa ni manjkala maskota Meta, uradna predstavnica evropskega prvenstva, ki je vse prisotne navduševala s svojo razigranostjo in vragolijami. Z veseljem se je fotografirala z vsemi otroki, ki so se ji stisnili v objem. Prijetno športno druženje v Citycentru Celje se je končalo z željo po kar najboljši uvrstitvi naših reprezentantk na prihajajočem evropskem rokometnem prvenstvu za dekleta U19.