Rokomet: pivovarji uspešni ob nuklearki; kmalu znova liga prvakov; Razgor ostaja v Zlatorogu


rk-celje-logoV tekmi 20. kola 1. NLB Leasing lige so celjski rokometaši brez večjih težav odpravili predzadnjo ekipo prvenstva. To je bila tudi zadnja preizkušnja pred  sobotnim gostovanjem v ruskem St. Petersburgu.

RK Krško : RK Celje Pivovarna Laško 26:36

Lesjak 9/1 obramb, Skok 5 obramb; Blagotinšek 1, Mlakar 2, Marguč 9, Žuran 1, Janc 1, Razgor 2, Ranevski 2/1, Skube 2, Poteko 2, Sliškovič 7, Potočnik 1, Zelenovič 1, Lekai 4, Žvižej 1

Pred potjo v Rusijo, kjer Celjane v soboto čaka nadaljevanje Lige prvakov, je danes svojo zvestobo Celju podaljšal David Razgor, krilni, oziroma po potrebi srednji zunanji igralec, ki bo v mestu ob Savinji nastopal najmanj do izteka sezone 2015/16.

David Razgor je tako, kot 10 drugih igralcev članske ekipe Celja Pivovarne Laško, vzgojen v celjski rokometni šoli, kar je v evropskih tekmovanjih redkost. V osnovi je krilni igralec, kjer ga v prihodnje vidi tudi trener celjske ekipe, Branko Tamše, po potrebi pa lahko zaigra tudi na mestu organizatorja igre. Do danes je za člansko ekipo Celja Pivovarne Laško zbral 208 nastopov, s čimer zaseda 17. mesto na lestvici nastopov vseh časov. V teh je dosegel 447 zadetkov, še več pa jih bo lahko v prihodnjih dveh sezonah, saj se je danes dogovoril za podaljšanje pogodbe vsaj do izteka sezone 2015/2016.

David Razgor: »Celje je moje mesto in moja želja je bila ostati tu in podaljšati sodelovanje. Ko mi je klub ponudil to možnost, nisem dolgo razmišljal in okleval, temveč sem z veseljem sprejel ponudbo in se veselim nadaljevanja kariere tukaj. Tako bom še naprej član matičnega kluba, ob tem pa bom nadaljeval šolanje, ki verjamem, da ga bom v tem času zaključil. Verjamem tudi, da nam bo uspelo uresničiti klubske cilje, to je biti najboljši v Sloveniji, čeprav se zavedamo, da to ne bo lahko. Letos že zaostajamo za tekmecem, a borili se bomo do konca, enako pa lahko obljubljam tudi za prihodnje sezone.«