Rokometaši Celja Pivovarne Laško novega trenerja iščejo kar po LinkedInu


Po slabi sezoni, ki je minila brez trofeje in z uvrstitvijo na 3. mesto v rokometnem prvenstvu, ki sicer še traja, se je rokometni klub Celje Pivovarna Laško razšel s srbskim trenerjem Alemom Toskićem.

Njegovega naslednika pa iščejo na neobičajen, a v športu že tudi kdaj prej viden način.

Prosto delovno mesto za vodjo trenerskega štaba celjskega rokometnega kluba so namreč objavili kar na družbenem omrežju, namenjenemu poslovnim stikom, LinkedIn.

Napisali so, da v svojem klubu zaposlijo novega glavnega trenerja. Zainteresirani kandidati pa se lahko prijavijo takoj ali oglas delijo na svojem omrežju.

Kako zgleda, lahko vidite v naslovni sliki. Razpis pa so objavili tudi na svoji spletni strani:

Po tritedenskem premoru v soboto v Ormožu

Rokometno prvenstvo sicer še ni končano, do konca sta še 2 kroga. V predzadnjem so Celjani v soboto zvečer 19:30 igrali v Ormožu, proti peto uvrščeni ekipi prvenstva, ter izgubili z 27:26

Trener mladinske ekipe, ki začasno vodi člane, Klemen Luzar, je pred tekmo dejal:  “Odmor, ki smo ga imeli na voljo, je bil kar precej dolg, kar je malo neobičajno za to obdobje. Ne glede na to smo se šele v zadnjem tednu uspeli zbrati v polni zasedbi, če lahko temu tako rečemo. Imamo še vedno nekaj težav s poškodbami. Teren, na katerega odhajamo, je vroč za vse slovenske ekipe, domači se borijo tudi za mesta v Evropo. Pričakujemo trdo igro, na katero se moramo ustrezno pripraviti, da odigramo dobro tekmo in da naredimo vse, kar je v naši moči, da pridemo do novih dveh točk.

Standings provided by Sofascore