Rokometaši Celja predčasno do jubilejnega naslova prvakov


Rokometaši Celja Pivovarne Laško se že pred odigrano zadnjo tekmo sezone veselijo jubilejnega 25. naslova državnih prvakov. Do tega so jim pomagali Velenjčani, ki so premagali še edine celjske konkurente za naslov, rokometaše iz Trebnjega.

Celjani so državni prvaki postali še pred zadnjim krogom, potem ko je včeraj Velenje v zaostali tekmi premagalo Trebnje. V petek se torej v Zlatorogu obeta parada prvakov. Fantje pa so si duška dali že včeraj, ko je postalo jasno, da so prvaki.

V petek, 27. maja, bodo celjski rokometaši v dvorani Zlatorog gostili zadnjo tekmo letošnjega prvenstva proti Svišu, na kateri verjamejo, da bodo samo še potrdili naslov državnih prvakov. Domačim navijačem v zahvalo za podporo v tej sezoni, celjski klub podarja brezplačen vstop ter posebno darilo.

GORENJE – TRIMO TREBNJE
29:27 (14:11)

Gorenje Velenje: Verboten, Taletović 1, Haseljić 1, Tajnik 6, Pajt 1 (1), Velić, Starc, Sokolič 5, Verdinek 6 (2), Šiško, Grmšek 3, Slatinek Jovičič 3, Mlivić, Predović 3, Ravnikar.

Trimo Trebnje: Ristanović, Brana, Slatinek Jovičič 4, Višček 6 (4), Horvat 5, Didovič 3, Stanojević 1, Radojković, Lazarevski 2, Potočnik 1, Čulk, Ropič, Cirar, Glavaš 4, Florjančič, Ćorsović 1.