Rokometaši predstavili letošnje drese, ki so marsikoga presenetili


Rokometaši Celja Pivovarne Laško so na današnji novinarski konferenci odvrgli trenirke in prvič pokazali nov dres. Hkrati so v prostorih podjetja MIK podpisali novo triletno sponzorsko sodelovanje, predstavili vse novince in javnosti razkrili cilje, ki jih imajo v tej sezoni.

Celjski klub, ki je slaba dva meseca nazaj predstavil tudi spremenjeno grafično podobo, je danes predstavil tudi celotno ekipo, s spremembo opremljevalca, kar je sedaj ameriški Nike, pa so premierno predstavil tudi novi dres.

Rumeno modra barva je seveda vsem znana in ostaja prepoznavni znak kluba, poleg te bodo dresi prav tako še tradicionalne modre barve.

rk-celje-rozaVerjetno pa je največje presenečenje roza barva. S temi dresi bo klub nastopal na gostovanjih lige prvakov, hkrati pa bo pomen tega dresa še večji. Celjski klub, ki je znan po svoji dobrodelnosti in podpori številnim organizacijam na tem področju, bo namreč prav s to barvo izražal podobno podporo skozi to sezono.

Za kakšne vrste podporo gre, še niso razkrili, a naj bi bilo to znano v kratkem. Dresi bodo za navijače sicer v prodaji od meseca septembra dalje.

Podrobnosti s fotogalerijo najdete na spletni strani RK Celje Pivovarna Laško.

grobelnofest-polsi-klik