Športna zveza Celje ima novo predsednico


Športna zveza Celje je opravila spremembe na položaju predsednika. Nova predsednica je postala Saša Jeram.

Delegati 32 celjskih klubov so na skupščini sprejeli skupno odločitev in Saši Jeram dodelili položaj predsednice. Dosedanji predsednik Športne zveze Celje Branko Črepinšek je na tem položaju deloval dva mandata, sedaj pa je prevzel funkcijo podpredsednika.

Nova predsednica se je pričela aktivno udejstvovati v upravnem odboru Hokejskega kluba Celje. Pot je nadaljevala v Drsalnem klubu Celje, v odseku hitrostnega drsanja.

Želi si nadaljevati zastavljeno delo, torej vključevati vse Celjane v športne aktivnosti. Poudarek pa vidi pri tem, da akterji za to niso finančno obremenjeni in da imajo na voljo čim več različnih stvari ter dejavnosti. Cilj je tudi poskrbeti za določene prostore, kjer se bo lahko izvajala športna aktivnost.

Za TV Celje je predsednica povedala: ”Že od nekdaj sem delovala v športu kot funkcionar na različnih mestih, kjer smo se trudili spodbujati mlade in tudi malce starejše, da se v sam šport aktivno vključijo. V tem obdobju, ko je zaradi različnih dejavnikov, šport malce stopil nazaj, menim, da je znova čas, da pristopimo na način, da mlade spodbudimo, da so športno aktivni, kar mi predstavlja izziv. Postavljeni so dobri temelji in se mi zdi, da bomo na takšen način lahko gradili tudi naprej.”

Simon Valant, foto: zajem zaslona TV Celje