Spremljanje Eurobasketa v Celju V ŽIVO (objave twiterašev)


Na Celje.info v času Eurobasketa v živo spremljamo dogajanje na košarkarskem parketu in ob njem, povezanim s tekmovalno skupino v Celju;

V tej novici lahko prebirate objave košarkarskih navdušencev iz vse Evrope, ki na twitterju objavljajo svoja opažanja, komentarje, vtise, občutke … nekateri neposredno s tekem v dvorani, drugi iz navijaških con, tretji izpred televizijskih zaslonov …

Na vrhu so najnovejše objave. Tudi vaša objava se lahko znajde tukaj, le @celjeinfo na Twitter zapisu dodajte, da vas ne spregledamo.

Presenetljivo težko prigarana zmaga slovenske ekipe, ampak to je sedaj že preteklost. Zmaga, 2. točki in dvorana Zlatorog slavi.


Dramatične zadnje sekunde tekme.

Tudi predsednik države danes podpira slovenske košarkarje v Celju.

Padajo tudi prvi predlogi za napolnitev dvorane Zlatorog.

Tudi Dejan Zavec se je oglasil na Twitterju. Si še vedno upate ne navijati in podpirati naših fantov?

Kar nekaj zgražanaj na račun praznih sedežev v dvorani. Očitno vstopnice ponovno niso prišle v prave roke. Podobno pa je bilo tudi na sicer prav tako razprodani tekmi Hrvaške in Španije.

Še pred tekmo se je na ves glas zaslišalo tipično slovensko navijanje.

Tudi na twitterju se stopnjuje vzdušjr, tako kot v dvorani in drugje po Celju.

Španski navijači se že ogrevajo pred tekmo s Hrvaško:

Obiščite spletno stran www.thermana.si in si oglejte aktualno ponudbo razvajanja za sproščanje telesa in umirjanje duha po ali pred ogledom napetih košarkarskih tekem.

Tudi Lipko je v Celju ob njem pa seveda simpatična dekleta.

Po 30 minutah tekme Poljska – Gruzija, rezultat 37-55 v korist Gruzije. Gruzijci le niso takšni “outsiderji” kot bi si kdo mislil.

Tudi lipko spremlja tekmo v Celju.

Prva tekma v Celju med Poljsko in Gruzijo se je pričela:

Poljaki navdušeni nad dvorano v Celju: