Znane zmagovalke programa Štajerska Postaja FIT


Srečne udeleženke: Marjetka Došler, Saša Kolander, Karmen Jesenko, Teja Tijanič in Tina Ferlič

Pred velikonočno soboto se je odvil žreb in izbor kandidatk, ki bodo tri mesece del aktivnega programa Štajerska Postaja FIT.

Žrebanje je bilo napeto, Tomi in Jasna v akciji.

V gostišču Medved Celje se je zbralo veliko število deklet, ki so si želele telesne preobrazbe v tem razgibanem programu.

Inštruktorji udeleženke in predstavnica Kozmetike Afrodita.

Dekleta so pošiljala prijavnice dober mesec in pol. In v soboto smo le dočakali glavni del.

V postopku so najprej izžrebali dvajset kandidatk, ki so bile prisotne na žrebanju, nato pa je komisija izbrala pet najprimernejših, vsako s svojega področja, ki bo trenirala pri svojem Zumba inštruktorju.

Dekleta so dobila tudi darilni paket kozmetike Afrodita, s katerim bodo negovale svoje telo.

Dogodek je povezovala Katja Žlogar.

Inštruktorji, trenerji, ki bodo “gnali” udeležence so: Tomi Zumba Fit, Sandra Popovič, Nastja Štern, Jasna Josič. Potili se bodo tudi v enem od Celjskih fitnes centrov, kjer so prejeli 3 mesečno brezplačno karto ter trening 1x tedensko pod vodstvom vaditelja fitnesa.

Center Zdravja in Znanja Avrora katerega lastnica Sara Josič je hkrati tudi glavna organizatorka celotnega projekta, bo prispeval najrazličnejše tretmane, ki bodo dekletom pomagali oblikovati telo. Predvsem bodo deležne programa Kavitacije, s katero imajo v centru Avrora že veliko izkušenj in pa tudi vsega ostalega.

Tista udeleženka, ki pa bo dosegla najboljši rezultat bo za nagrado dobila med drugim tudi gala večerjo z glasbenikom Urošem Perićem.

Dekleta so ta čas že začela s prvimi meritvami in vadbami.

Spremljali jih bomo tudi mi!