Svetovni pokal v preskakovanju ovir v Centru konjeniškega športa Celje 2013 – vstopnice po polovični ceni


Center konjeniškega športa Celje je najsodobnejši tovrstni Center v Sloveniji in tem delu Evrope in edini organizator v Sloveniji Svetovnega pokala v preskakovanju ovir v notranji areni, ki je  največja v Sloveniji.   Preskakovanje ovir s konji sodi v družino olimpijskih disciplin in je edini šport, ki enakovredno združuje človeka in žival.

Letos bo CKŠ Celje tekmovanje za svetovni pokal v preskakovanju ovir od petka do nedelje 22.- 24. novembra.  Vse podrobnosti o tridnevnem tekmovanju lahko izvete na posebni spletni strani, ki so jo organizatorji postavili za to priložnost: http://www.fei2013.konji-celje.si

Petkov in sobotni tekmovalni dan boste lahko obiskali brezplačno, vstopnice za nedeljski finale pa znašajo 8€ v predprodaji na Eventimu in 10 € na dan dogodka (za otroke, dijake in študente je prost tudi ta dan.).

DO VSTOPNIC ZA NEDELJSKI FINALE SVETOVNEGA POKALA PO POLOVIČNI CENI

Obiskovalci Celje.info pa imate možnost, da si zadnji dan tekmovanja ogledate po polovični ceni. Skupaj z organizatorji namreč v naši akciji na Polovička.si ponujamo 40 vstopnic za finalni dan svetovnega pokala v preskakovanju ovir, za katere boste namesto 10 €, odšteli samo 5 €.

Obiščite Polovička.si in naročite vstopnice za nedeljski finale svetovnega pokala po polovični ceni (KLIK!)