Svetovni pokal v preskakovanju ovir v Centru konjeniškega športa Celje – vstopnice po polovični ceni


Center konjeniškega športa Celje je najsodobnejši tovrstni Center v Sloveniji in tem delu Evrope in edini organizator v Sloveniji Svetovnega pokala v preskakovanju ovir v notranji areni, ki je  največja v Sloveniji.  V letu 2011 so na tem tekmovanju gostili 300 konj in 200 jahačev iz 20 držav s celega sveta. Preskakovanje ovir s konji sodi v družino olimpijskih disciplin in je edini šport, ki enakovredno združuje človeka in žival.

Tekmovanje za svetovni pokal v preskakovanju ovir pa bo med 23. in 25. novembrom Center konjeniškega športa Celje gostil tudi letos. Vse podrobnosti o tridnevnem tekmovanju lahko izvete na posebni spletni strani, ki so jo organizatorji postavili za to priložnost: www.fei2012.konji-celje.si.

Petkov in sobotni tekmovalni dan boste lahko obiskali brezplačno, vstopnice za nedeljski finale pa znašajo 10 € (za otroke, dijake in študente je prost tudi ta dan.)

Obiskovalci Celje.info pa imate možnost, da si zadnji dan tekmovanja ogledate po polovični ceni. Skupaj z organizatorji namreč v naši akciji na Polovička.si ponujamo 40 vstopnic za finalni dan svetovnega pokala v preskakovanju ovir, za katere boste namesto 10 €, odšteli samo 5 €.

Vse, kar morate storiti za vstopnice  po polovični ceni je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko vstopnic za svetovni pokal v preskakovanju ovir želite naročiti (naročite lahko najmanj 2 vstopnici).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejših vstopnic  (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Na voljo jih je 40.

Obiščite torej polovička.si in si zagotovite ogled finalnega dne Svetovnega pokala v preskakovanju ovir za  samo za 5 € (klik na polovička.si)!