Tečaj samoobrambe v Celju: tako so vadile ženske (foto, video)


V soboto je v telovadnici Šolskega centra Celje potekala brezplačna delavnica samoobrambe za ženske. Predstavnice nežnejšega spola so se lahko pod okriljem Društva realne samoobrambe naučile osnovnih prijemov, s katerimi lahko onemogočijo potencialne napadalce.

dscn0117V 3-urni delavnici samoobrambe so se ženske vseh starosti lahko naučile pravilnih gibov v primeru nevarnosti. Društvo realne samoobrambe se zaveda posledic nasilja, zaradi česar daje poseben poudarek na sistematično pripravo pred samim nasiljem. Gre za posebno metodo “PLANA”, ki jo je razvil Nenad Durutović iz Društva realne samoobrambe. Pomembnosti varnosti in samoobrambe pa se zavedajo tudi udeleženke, ki so se na delavnico odzvale v velikem številu.

Pred objektiv smo povabili tudi Nenada Durutovića, ki nam je zaupal več o pomembnosti samoobrambe.

Udeleženke, ki so se na zabaven način naučile osnovnih prijemov samoobrambe, so delavnico zapustile zadovoljne in oborožene z novim znanjem. Če se želite tudi sami opogumiti, preverite, kako poteka delavnica samoobrambe.

V Celju sicer lahko samoobrambo vadite dvakrat tedensko in sicer vsak torek in četrtek od 19.30 do 21.15 ure. V tečaj samoobrambe se lahko prijavite na spletni strani www.samoobramba.eu.
 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”511″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]S CELJE.INFO NA TEČAJ SAMOOBRAMBE PO POLOVIČNI CENI

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujam 10 mesečnih vadnin za tečaj samoobrambe v Celju po polovični ceni.

Pol cenejše vadnine naročite tukaj:

tecaj-samoob-klik