Tek ob Savinji 2017 (foto)


V torek je pod okriljem Športne zveze Celje potekal 41. tek ob Savinji. Tradicionalni tek poteka vsako leto v počastitev praznika Mestne občine Celje.
Teka ob Savinji se je udeležilo 40 najpogumnejših tekačev.
Teka ob Savinji se je udeležilo 40 najpogumnejših tekačev.

Teka ob Savinji se je letos udeležilo približno 40 tekačev, ki jih niso ugnale niti dežne kaplje. Tekmovalci so se pomerili na 5,8 km dolgi stezi s startom in ciljem na celjski Špici.

Tekmovanje je potekalo v petih starostnih skupinah. V vsaki skupini so trije najbolje uvrščeni prejeli pokal. Poseben pokal sta prejela najbolje uvrščena v absolutni moški in absolutni ženski skupini.

Žal je bila udeležba zaradi slabega vremena nekoliko okrnjena, kljub temu pa so se najpogumnejši tekači pomerili na skoraj 6-kilometrski progi. Športne rezultate si lahko ogledate na spletni strani Športne zveze Celje. Mi pa vas vabimo k ogledu fotogalerije s tekaškega dogodka.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”526″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]ortenija-polsi-klik