Tek očkov: aktiviraj se, dedek pridruži se – podarjamo startnine


Očiji, atiji ali kako se že imenujete, ste prepričani, da ste v boljši kondiciji kot vaši otroci? Priložnost in čas je, da to preverite na tekaški stezi!

JZ socio-regijski center medgeneracijskega druženja namreč prireja že tradicionalni, četrti tek očkov, ki bo na igrišču IV. osnovne šole na Dečkovi 60 v soboto, 25. 5. 2013  ob 9:45 uri.

Glavni namen teka je opozoriti na pomembno vlogo očetov in pokazati, da imamo pri nas veliko dejavnih očkov, ki skrb za otroke ne prepuščajo zgolj mamam, ampak tudi sami prevzemajo svoj del odgovornosti za družino.

Tek je namenjen očkom z otroki starimi od 2 do 7 let. Očka mora skupaj s svojim otrokom, v naročju, na ramenih, z roko v roki, ali pa sopihaje za njim premagati razdaljo cca. 400 m. Vsak udeleženec teka dobi majčko. Otroci z napisom: Moj očka je…in očetje …Aktivirani očka.

Poleg majčk z atraktivnim napisom bodo program popestrile ustvarjalne delavnice, plesne točke, pa še dedke bodo povabili, da se pomerijo v teku z vnučki. Otroke čakajo tudi medalje in manjša darilca.

Pridite športno oblečeni in ne pozabite na dobro voljo.

Družinska prijavnina na tek znaša 5€, na Celje.info pa jih bomo 6 podelili brezplačno.

Brezplačno startnino lahko pridobite tako, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do ponedeljka, 20. maja do 22. ure, bomo izžrebali 6 dobitnikov brezplačnih družinskih startnin za Tek očkov 2013..

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Tisti, ki vas sreča ne bo nagradila, pa se boste za tek očkov še vedno lahko prijavili na [email protected], ali na tel.: 03 492 59 40. Majice lahko prevzamete v četrtek, dne 23.5.2013, od 12. do 17. ure, v prostorih Regijskega centra medgeneracijskega druženja, na Kocenovi ulici 8, v Celju.

Vabimo vas še k ogledu obsežne fotoreportaže, ki smo jo na teku očkov posneli lani (povezava pod novico). Seveda bo na Celje.info objavljena obsežna foto reportaža tudi z letošnjega teka očkov.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in se potegujte za brezplačno startnino za Tek očkov aktiviraj se, dedek, pridruži se.