Tomaž Ocvirk na čelu celjskih rokometašev do leta 2021

13. 12. 2018 13:20

ocvirk-2021

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je danes s trenerjem članske ekipe, Tomažem Ocvirkom, podpisal pogodbo do izteka sezone 2020/2021.

Ocvirk je to mesto zasedel konec meseca septembra, ko je moral po nizu slabših predstav oditi Branko Tamše.

45-letni Tomaž Ocvirk je tako po prevzemu trenerske funkcije dobil dodatno potrditev zaupanja, saj je z vodstvom podpisal pogodbo do izteka sezone 2020/2021.

Ocvirk je od prevzema mesta prvega trenerja uspel ekipo v ligi prvakov znova pripeljati do možnosti za preboj v osmino finala. Med drugim je s svojimi varovanci v domači dvorani uspel na kolena spraviti Flensburg, Zaporožje, Zagreb in remizirati z Nantesom. Kljub temu pa rokometaše Celja za potrditev napredovanja čakajo še štiri zahtevne tekme rednega dela lige prvakov.

Ocvirk je ekipo uspešno vodil tudi v državnem prvenstvu, saj so Celjani s serijo zmag ponovno prevzeli vodstvo na prvenstveni lestvici. Do konca koledarskega leta jih čakata še dve tekmi.

Vodstvo kluba, ki je že ob zamenjavi v mesecu septembru nakazalo, da bi Ocvirk lahko bil dolgoročna rešitev na mestu trenerja članske ekipe, je sedaj to potrdilo s podpisom sporazuma do leta 2021. Ocvirk pa deseti trener RK CPL od osamosvojitve Slovenije.

Intervju s Tomažem Ocvirkom si lahko preberete tukaj (klik)

vir: RK CPL

bozicno-novoletni-zur-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,723 seconds.