V Celje prihaja NK Maribor – vstopnice po polovični ceni!


Minuli vikend je v Stožicah padla Olimpija. Zakaj ne bi prihajajočo nedeljo na Areni Petrol klonil še NK Maribor?!

Nogometaše Celja v tem tednu čakata dva težka obračuna. Najprej se bodo v sredo v lokalnem derbiju z Rudarjem v Velenju pomerili za ugoden rezultat v prvi tekmi četrtfinala pokalnega tekmovanja. A časa za oddih po tekmi ne bo. V nedeljo ob 15. uri namreč v goste prihajajo aktualni državni prvaki, nogometaši Maribora.

Ker si nogometni klub Celje na tribune tekem članske ekipe resnično želi privabiti čim večje število obiskovalcev, skupaj z njimi na portalu Celje.info pripravljamo veliko promocijsko akcijo, v kateri po polovični ceni ponujamo100 vstopnice za nedeljsko tekmo med NK Celje in NK Maribor ter za domači tekmi z Gorico in Domžalami, ki ji sledita do konca letošnjega leta

Vstopnice so na voljo v 25 paketih po 4 vstopnice. Koristite jih lahko poljubno za izbrano eno ali več tekem.

Na voljo so vse preostale domače tekme do konca leta:

-> 15. krog 1. SNL: nedelja, 27.10. – NK Celje : NK Maribor
-> 18. krog 1. SNL: sobota, 23. 11. – NK Celje : NK Gorica
-> 19. krog 1. SNL: sobota, 30. 11. – NK Celje : NK Domžale

Cena vstopnice v redni ceni je 5 € (za ženske in otroke do 14 leta je vstop brezplačen). Na Celje.info boste za posamezno vstopnico odšteli le 2.5 €, oziroma 10 € za paket 4 vstopnic.

Paket s 4 vstopnicami po polovični ceni  si zagotovite tako da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaše podatke in označite, koliko paketov želite naročiti (naročite lahko tudi več paketov)

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejšega paketa vstopnic. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Paketi s pol cenejšimi vstopnicami se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj je na voljo le 25 paketov s po 4 vstopnicami!

Obiščite torej Polovička.si (klik!) in si zagotovite ogled izbranih domačih tekem NK Celja po polovični ceni!