V Golovcu so se poslovile rokometne legende, aktualna reprezentanca pa izgubila


V drugi pripravljalni tekmi, ki jo je slovenska ženska rokometna reprezentanca v tem tednu odigrala s Srbijo, so bila naša dekleta v Golovcu poražena.

Slovenke so bile že v prvem polčasu v podrejenem položaju, saj so jih njihove tekmice zasenčile v vseh prvinah igre, na glavni odmor pa sta zasedbi odšli z 11:18. Gostiteljice so v drugem delu niso uspele približati, Srbkinje pa so končno razliko povečale še za en gol.

Slovenske rokometašice so v tem tednu sicer opravile prvi del priprav za nastop na evropskem prvenstvu v Franciji, ki bo med 29. novembrom in 16. decembrom.

SLOVENIJA : SRBIJA 27:35 (11:18)
Slovenija: Zec, Korenić, Ferfolja, Kodele, Gros 9, Kranjc, Žabjek, Stanko 4 Abina, Čajko, Koren 6, Barič 3, Čajko 1, Zulić 6, Beganović 1, Vučko, Vojnović, Ahlin, Pišek.

Tekma med Slovenijo in Srbijo je bila le del današnjega programa v Golovcu, saj je rokometna zveza pred tekmo organizirala še slovo nekdanjih reprezentantk, ki so še zadnjič poprijele za lepljivo žogo.

Tako so na igrišče stopile Deja Doler, Anja Frešer, Katja Kurent Tatarovac, Branka Mijatović, Simona Šturm, Olga Čečkova, Ina Dolgun, Sergeja Stefanišin in mnoge druge.

*foto: RZS

clanstvo-polsi-rkcpl-vse-opcije