V RKCPL pojasnili menjavo direktorja


rkcplV slovenski športni javnosti je precej zanimanja vzbudila poteza upravnega odbora celjskega rokometnega kolektiva, ki je z mesta direktorja razrešila Romana Pungartnika. O svoji potezi so podali izjavo za javnost, ki jo v celoti povzemamo.

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško nadaljuje reorganizacijo

Pri racionalizaciji poslovanja bodo pomagali člani UO

Po preteku pogodbe direktorju kluba RK Celje Pivovarna Laško, Romanu Pungartniku, se je Upravni odbor (UO) kluba odločil nadaljevati reorganizacijo kluba, zato je operativno delo začasno prevzel član upravnega odbora Gregor Planteu.

RK Celje Pivovarna Laško nadaljuje reorganizacijo kluba, zato se je klub odločil, da operativno delo začasno prevzame član upravnega odbora, s čimer bo delo potekalo nemoteno. Spremembe na delovanje kluba ne bodo vplivale. Romanu Pungartniku smo hvaležni za njegovo delo in prispevek ter mu želimo vse dobro tudi v prihodnje. Roman je bil, je in bo ostal legenda kluba in bo skoraj gotovo tudi v prihodnje sodeloval s celjskim klubom, ki bo tako okrepil področje, kot je to opredeljeno v nadaljnji strategiji razvoja. Pungartnik prav tako ostaja predstavnik celjskega kluba v evropskem združenju rokometnih klubov, FCH (Forum club handball), kjer je bil v maju izvoljen tudi za predstavnika tega združenja v tekmovalni komisiji EHF.

Z vsemi temi dejanji želi klub nadaljevati po pravi poti. Gre za nadaljevanje reorganizacije delovanja kluba in racionalizacijo poslovanja, saj bodo v prihodnje v dnevno delovanje in poslovanje kluba še močneje vpeti člani upravnega odbora kluba, katerega sestavljajo različni strokovnjaki iz uspešnih slovenskih podjetij in organizacij.

Članska ekipa je sicer med tem zaključila priprave v Termah Olimia, kjer so imeli idealne pogoje za pripravo na začetek sezone. Odigrali smo že štiri pripravljalna srečanja, kjer smo na vseh slavili, vsi novinci pa so se odlično vklopili v delo prve ekipe, ki kot celota tvori kolektiv, ki bo tudi v prihajajoči sezoni močno zaznamoval slovenski in evropski rokomet.