V vodstvu Medobčinske nogometne zveze Celje je prišlo do nekaterih sprememb


Na skupščini Medobčinske nogometne zveze Celje, ki je potekala v začetku aktualnega meseca, je bilo izvoljeno novo vodstvo in organi MNZ Celje za obdobje 2023-2027.

Predsednik MNZ Celje ostaja Vlado Močnik, podpredsednik pa Primož Kaluža. Po novem bo funkcijo podpredsednika opravljal tudi Goran Furman. Člani izvršnega odbora so postali Dejan Pavlović, Jernej Leskovar in Dejan Naprudnik, še naprej pa bodo v izvršnem odboru tudi Aleksander Janžovnik, Sebastjan Gobec ter Sandi Hervol.

Predsednik nadzornega odbora MNZ Celje je postal Uroš Ločnikar, člana nadzornega odbora pa ostajata Janez Štravs in Janko Vačun. Predsednik arbitražnega sveta je postal Uroš Gorenc, nova člana pa sta Blaž Adamič in Nemanja Arnautović, medtem, ko bosta v arbitražnem svetu še naprej Simon Žnidar ter Siniša Marinković.

V okviru skupščine so bila podeljena tudi priznanja MNZ Celje za leto 2022. Zlato plaketo sta prejela Rajko Rudnik in Franc Oblak, srebrno plaketo pa Miloš Čepin ter Saša Bakarić.

Kar se tiče članske lige MNZ Celje se v njej po izstopu Vojnika in Šentjurja, nahaja osem ekip. To so Žalec, Zreče, Mozirje, Šoštanj, Mons Claudius, Laško, Ljubno ob Savinji in Šmarje pri Jelšah.