Vabimo: kolesarski, tekaški, triatlonski dogodki v Celju in okolici – podarjamo prijavnine


mesec-sportaV Celju se začenja mesec športa, ki tradicionalno prinaša številne športno-rekreativne prireditve.

Jedro teh tvorijo projekti Športnega društva Slovenc, ki organizira nočni tek, komak kolesarski maraton, triatlonske prireditve, urbanega gladiatorja in še mnogo drugih.

Med dogodki so tudi tisti v Laškem, ob Šmartinskem jezeru, v Logarski dolini in drugje …

Podrobnosti o teh si lahko pogledate v našem koledarju dogodkov, prijavite se lahko na njihovi spletni strani, kamor vas bo odnesel klik na spodnjo sliko. Tam nato zberite dogodek, ki vas zanima.

fatburn-seznamS CELJE.INFO DO PRIJAVNINE ZA TEK NA GRMADO, NOČNI TEK LAŠKO IN KOLESARSKI VZPON NA SVETINO  BREZPLAČNO

Na Celje.info bomo v nagradnih akcijah podelili startnine za večino športnih dogodkov v celjski regiji, ki jih organizira Športno društvo Slovenc.

Tokrat podarjamo po 2 prijavnini za vsakega izmed naslednjih dogodkov: 19. juriš na Grmado,  Nočni tek Laško in kolesarski vzpon na Svetino.

Vse kar morate storiti je, da všečkate našo Facebook stran Celje.info (tukaj) , nato pa v komentarju na FB novičko o nagradni igri, ki je pripeta na vrhu Facebook strani, napišete, za katero prijavnino se potegujete. Klik!

NAGRADNA IGRA PODALJŠANA DO VKLJUČNO ČETRTKA, 5.5. : za tek na Grmado in kolesarski vzpon na Svetino nagradno igro podaljšujemo do vključno četrtka, 5.5., bomo izžrebali po 2 dobitnika startnin za vsako izmed prireditev. Njihovo ime in priimek bomo objavili v komentarju na Facebook sporočilu, kjer je potekala nagradna igra.