Vabimo na Mavrični tek 2016 v Petrovče – startnine pol ceneje


mavricni-headlineMavrični tek 2016 je športno-tekaški dogodek, ki bo v soboto, 4. 6. 2016 s 4-kilometrsko progo skozi Petrovče prinesel pisano mavrico tekačev vseh generacij.

Tek je namenjen tako aktivnim športnikom, kot tudi tistim, ki se s tekom sicer ne ukvarjajo. Vabljeni tekači vseh generacij, različnih okolišev ter ljubitelji dobre zabave, podkrepljene z večernim dogajanjem pod šotorom.

Tek je ime dobil zaradi »holi« barv. Dogodek bodo tudi letos izvedli v okviru krajevne prireditve Petrovčevanje, kjer aktivno sodelujejo vsa krajevna društva.

Po teku sledi zabava do jutranjih ur z energično Tanjo Žagar.

mavricni4VEČ O MAVRIČNEM TEKU IN ZABAVNEM DOGODKU PO NJEM:

Udeleženci teka se bodo pred pričetkom ogreli s plesno skupino Pleši z mano, nato pa se podali na traso, ki se bo vila skozi Petrovče. Na njej bodo premagovali tudi poligon z ovirami ter se spustili po drči z milnico. Po teku se bodo tekači lahko očistili v »cleaning zone« ter se okrepčali s hrano in pijačo.

Sledila bo zabava pod velikim šotorom pred osnovno šolo Petrovče, kjer nas bo do jutranjih ur zabavala energična Tanja Žagar. Izbirali pa bomo tudi najboljše selfije in videoposnetke, ki jih bodo udeleženci ujeli med samim dogodkom ter podelili nekaj lepih, praktičnih nagrad naših sponzorjev. Zabava bo torej namenjena tudi tistim, ki se teka ne bodo udeležili. Vstop na večerni del programa pa je brezplačen.

Karte bodo v predprodaji na voljo na naši spletni strani ter pri naši organizacijski ekipi, ki bo lokacijo in termine prodaje kart objavljala na našem facebook profilu. Prvi paket kart je do 20. maja na voljo po ceni 10 eur. Po omenjenem datumu bodo karte na voljo po ceni 15 eur, na dan dogodka pa 20 eur. Otroci do 7. leta starosti se teka lahko v spremstvu staršev udeležijo brezplačno, vendar ob prijavi ne prejmejo paketa (majica, barva,…).

Tek bo v soboto, 4. 6. v Petrovčah. Začetek  prijav bo ob 15. uri, start teka pa ob 17. uri

STARTNINE:
Pohitite, do  3. 6 startnino dobite za 15 eur, NA DAN DOGODKA pa boste zanjo odšteli = 20 eur

Posebne pakete nudijo družinam, ki lahko poleg kart za odrasle, karte za otroke do 12. leta prejmejo po naslednjih cenah:

2 odrasli vstopnici + 1 otroška (otrok do 12. let) = 20 eur 2 odrasli vstopnici + 2 otroški = 25 eur 2 odrasli vstopnici + 3 otroške = 30 eur

Prijavite se lahko na njihovi spletni strani https://mavricnitek.si

mavricni-pasica

S CELJE.INFO NA MAVRIČNI TEK V PETROVČE PO POLOVIČNI CENI.

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si prvim 10 naročnikom ponujamo startnino za Mavrični tek po polovični ceni.

Pol cenejšo startnino naročite tukaj:

mavricni2016-polsi-klik