Znani nasprotniki Tamšetovih v ligi prvakov 16-17


rkcplNa Danskem so izžrebali člane skupin evropske lige prvakov, kjer bodo sodelovali tudi igralci Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Žreb jim je namenil skupino B, kjer bodo igrali še evropski prvaki Rhein-Neckar (Nemčija), Kielce (Poljska), Vardar (Makedonija), Zagreb (Hrvaška), Meškov Brest (Belorusija) in Szeged (Madžarska).

V skupini A bodo Veszprem (Madžarska), Barcelona (Španija), PSG (Francija), Silkeborg (Danska), Wisla – Plock (Poljska), Flensburg (Nemčija) in Schlaffhausen (Švica).

Branko Tamše, trener RK Celje Pivovarna Laško o žrebu: “Skupina A na oko deluje močnejša, vsekakor pa je naša skupina B zelo izenačena in potrudili se bomo po najboljših močeh, da se prebijemo iz nje v nadaljevanje tekmovanja, kar je naša želja že od lani. Vseh 16 ekip je vrhunskih, verjetno sem spadajo še kakšne iz C ali D skupine, saj je evropski vrh širok. Bo zelo zanimivo, pestro in razgibano. Čaka nas veliko dela, saj se bomo pomerili z različnimi tipi ekip. Že ob tej priložnosti vabim vse navijače v Zlatorog, da nas podprejo v čim večjem številu in nam pomagajo do dobrih rezultatov. Obetamo si lahko prav spektakle in že komaj čakam na začetek.”

Liga prvakov se bo začela konec septembra.

polovicka_celje_klik