Novo skladišče

17. 10. 2013 00:00

Dela pri gradnji novega skladišča trgovskega podjetja Tkanina galanterija ob Teharski cesti se bližajo koncu. Gre za objekt, ki bo lepo dopolnjeval novo okolje.

Gradnjo novega skladišča je pravzaprav zahtevala grosistična dejavnost Tkanine galanterije, z njim pa so dosegli pogoje, da bodo lahko poslopje v središču mesta že na začetku prihodnjega leta povsem preuredili in ga v celoti namenili veleblagovnici. Tako bodo prihodnje leto nastali novi delovni pogoji in za kolektiv nove možnosti, da dosežejo še lepše poslovne uspehe.

Novo skladišče bo povsem začelo služiti svojemu namenu januarja prihodnjega leta, saj mislijo v decembru opraviti vso selitev, ki tudi ne bo majhna. S tem bo grosistična dejavnost na novo zaživela

in gotovo je, da se bo to poznalo tudi pri poslovanju.

S preureditvijo stavbe v središču mesta bodo začeli čim bodo načrti potrjeni. Računajo, da bo to že na začetku drugega leta. Tako bodo znatno povečali veleblagovnico, ki bo dobila tudi vlečne stopnice. V novi veleblagovnici bo več prostora, zmanjšali bodo stisko, ki je zdaj več kot značilna. Poleg tega bodo uredili tudi modeme klimatske naprave.

Tako bo Celje, tokrat po zaslugi kolektiva Tkanina-galanterija, znova dobilo moderno trgovsko hišo, ki bo prav gotovo dala svojstven pečat življenju v trgovskem središču mesta.

Celjski tednik, 17. 10. 1968

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,038 seconds.